Vařečková 2017

16.09.2017 16:00

16. září 2017 uspořádal Spolek KD-I Opatovice jako každoročně taneční posezení s oblíbenou kapelou Vonička V-band „Vařečkovou“.

O našem Spolku KD-I Opatovice a jeho aktivitách, které pořádáme, se dovídají a zajímají lidé z jiných obcí a měst. Máme stále více příznivců. Bylo tomu tak i tentokrát. Navštívili nás lidé ze Znojma, Slavkova, Hustopeče a z Hrušek u Slavkova. Návštěvnost byla úspěšná a nás, co tato posezení připravujeme, moc potěšila. Nově příchozí návštěvníci za malou chviličku zapadli do našeho kolektivu a společně s námi se báječně bavili.

Zpívali jsme, tancovali a přáli jubilantům k výročí narození v krásně nazdobeném sále plném lampionů a vrtulek barevně sladěných. I stoly byly pěkně nazdobeny bílými ubrusy a vévodily jim vázičky s hezkými květinami.

Pěkný podvečer zpestřila děvčata oblečená v krojích s krásně provedeným tanečním vystoupením na lidové melodie. Vystoupení se líbilo a bylo patřičně odměněno potleskem.

Velký zájem byl i o bohatou tombolu perfektně připravenou, a to i díky vašim příspěvkům, které stále do tomboly nosíte. Děkujeme.

Také průběh losování tomboly s vtipným komentářem přítomné dobře pobavil.

Vonička nám opět bezvadně hrála, zpívala a taneční sál byl stále plný tanečníků. Lidem se nechtělo domů, tak jsme posezení o hodinu prodloužili. Našim stálým hostům se akce velice líbila a všichni obdivovali, jak se umíme dobře bavit a jak jsme je přijali mezi sebe. Litovali, že to v jejich obcích tak nefunguje a naši noví příznivci se před odchodem domů již přihlásili na naše další akce. Pro všechny, co se o tyto akce staráme, byla tato pochvala pohlazením po duši. Moc za ní děkujeme.  Vše se snědlo, vypilo, prodalo a šlo se spokojeně domů.

Ludmila Palečková

Fotografie naleznete zde.