Pohodová 2016

12.11.2016 16:00

Spolek KD-I Opatovice, se v sobotu 12.11. 2016 při taneční zábavě „POHODOVÁ“, opět skvěle pobavil.

Kulturní dům Opatovice se v 16:00 hodin zaplnil do posledního místečka, která jsme měli přichystaná. Museli jsme přidat ještě dva stoly pro návštěvníky ze sousedních vesnic. Moc se jim u nás líbilo a přihlásili se již i na další tři akce, které připravujeme.

V sobotu byla trošku větší zima a tak jsme připravili svařák, který se dobře prodával. Taneční parket byl stále plný. Nebylo se čemu divit, při takových pěkných melodiích, které nám vyhrávala Vonička-V-Band by byla velká škoda sedět. 

Překvapení čekalo na návštěvníky v 19:00 hodin po dobré večeři. Pěkně vyzdobený sál potemněl a rozzářil se krásným světelným efektem, (toto osvětlení zapůjčili Alenka a Franta Duchoňovi, děkujeme). Strop byl plný hvězdiček, poletujících po tmavě - modré obloze a za zvuku pěkné melodie na taneční parket napochodovala taneční skupina krásně oblečených žen, představující bludičky. Předvedli pěkné vystoupení secvičené Aničkou Minaříkovou. Oblečení ušité z obarvených záclon, které také ušila Anička, bylo velice slušivé.

Vystoupení, jak říkali přítomní, bylo jedno z nejhezčích. Další překvapení nám předvedli pánové: Dlabka, Duchoň, Kunčar, Staněk, Hurt, Reim a dva z hostů. Oblékli se do kostýmů žen a bez přípravy předvedli pěkné vystoupení. Sklidili velký potlesk.

Celý večer natáčel Jirka Horák a Martinka Tinzlová fotila. Hodně práce ve výčepu měla sehraná trojice ve složení: Editka, Katka a David. Práci zvládli na jedničku. Těmto jmenovaným lidem patří poděkování.

Děkuji také Vám všem, kteří zůstáváte věrni Spolku KD-I Opatovice a o naše akce máte stále zájem.

Ludmila Palečková

Fotografie z akce najdete zde, z generálky zde