Křest nového CD Voničky V-Band "Nad Moravú svítá"

03.12.2016 17:00

Kapela Vonička V-Band ve spolupráci s KD-I Opatovice uspořádali v sále KD křest nového CD s názvem „ Nad Moravů svítá “.

Tento křest proběhl v sobotu 3. 12. 2016 v 17:00 hodin. Byl to pro všechny, kteří se přišli na tuto akci podívat krásně prožitý sobotní podvečer, plný nádherných písniček a skladeb.

Nadchlo nás všechny pěkné vystoupení zpěváků a profesionálních muzikantů. Jako hosté vystupovali Marek Horáček – kláves, Petr Daniel – tuba, Marek Šantavý – kláves, Vít Otáhal – trumpeta a Tomáš Jedlička – kytara, který byl zároveň kmotrem nového CD.
Křtu se bohužel nezúčastnili zpěváci ze Šlágru, kteří účast přislíbili, ale nepřijeli z důvodů natáčení pro TV Šlágr, přesto byla pro nás účast uspokojivá. Seznámili jsme se s několika příjemnými hosty kapely Vonička, někteří z nich byli textaři nových písniček a pozvali jsme je na „Předsilvestrovskou“. Oni naše pozvání s povděkem přijali. 

 

Nové CD bylo řádně pokřtěno lahví sektu. Popřáli jsme mu všichni hodně úspěchů a vyslovili přání, aby se dobře prodávalo. Děkujeme za nové CD, písničky (hudbu i texty), jsou opravdu nádherné a zahřejí u srdíčka. Čekání se vyplatilo a přejeme mu hodně velký úspěch, protože si to zasloužíte a můžete být na nové CD právem pyšní. Honzík Grmolec poděkoval Spolku KD-I  Opatovice a hlavně výboru  KD-I za vstřícnost a ochotu, se kterou plníme jejich přání a požadavky ohledně vystupování a zdůraznil, že nás mají rádi a rádi k nám jezdí vystupovat a rozdávat radost krásnými skladbami a zpěvem.

Skupina příznivců Voničky, která jezdí na každé naše akce, kde kapela vystupuje, jim předala obrovskou dortu, o kterou se s námi podělili.

Měli jsme velikou radost, že po ukončení křtu zůstalo hodně lidí v sále a pokračovalo se v zábavě. Hrálo a zpívalo se.  Dojídalo a dopíjelo se, co zůstalo na stolech. V půl desáté se pomalu uklízelo, protože druhý den se musel v devět hodin předávat sál na jinou akci. Všem moc děkujeme a těšíme se na shledání při „Vánočním zpívání“ 24.12. v 17:30 hodin a na „Předsilvestrovskou“ v sobotu 30.12.2016.

Ludmila Palečková

Fotografie z křestu.