Jarní posezení 2012

21.04.2012 16:00

Tento den byl vskutku jarní. Sluníčko do sálu svítilo a přes nová plastová okna hřálo a konečně již netáhlo na záda. Vzduch v kulturním domě voněl po tulipánech a narcisech.

I na účastnících posezení bylo jaro vidět. Úsměvu plno, ale únava z práce na zahrádkách svazovala nohy. Trvalo trochu déle než naši tanečníci nastoupili na sál.

Nechali jsme zahrát všem jubilantům, jak je zvykem na každé zábavě. Do kola vtáhly děvčata i Janu na vozíku, aby si mohla vychutnat své hudební sólo. A tak slzička radosti byla na místě a ne jen u ní.

Vystoupení bylo tentokrát na velmi známou spartakiádní píseň Michala Davida "Poupata". A děvčata s kvítky ve vlasech, zářících barevných sukních s úsměvem na tváři, skladbu předvedla bez chybičky.
Za to obdržela velký potlesk a pochvalu od přihlížejících. Zase se podařilo pěkné vystoupení.

A již nastupují naši chlapci. Také nemohou zůstat pozadu a chtějí přinést trochu toho veselí. Pod vedením pana Jiřího Bednáře napochodovali na píseň "Pionýři, pionýři" na parket jak jeden muž (poznat vojenský výcvik). Skladbu odcvičili také bez chybičky. Potlesk tomu odpovídat.

Večer se podařil a tak zas příště.


Ing. Magda Sosnarová

Fotografie z jarního posezení.