Den otců a matek 2016

21.05.2016 16:40

KD-I Opatovice má opět jednu zdařilou akci za sebou. Měli jsme trochu obavy, že nám přijde méně lidí než obvykle, ale byli jsme mile překvapeni a spokojeni. Sál jsme měli opět pěkně vyzdobený zásluhou paní Alenky Morávkové, která ho vyzdobila rostlými květinami různých barev, na stole bílé ubrusy, pokryté fialovými středy a nechyběly vázičky s fialovými květinami. Se stropu vyselo plno srdíček. Příchozí návštěvníci obdrželi malé dárečky -  růžová a modrá mýdla ve tvaru srdíček.

V 16.00 hodin vystoupila skupina dětí „Magic.O„ pod vedením paní Dany Navrátilové. Vystoupení trvalo asi 20 minut a bylo velice pěkné. Pěkná byla i závěrečná píseň, se kterou se vystupující rozloučili. Nesmím ještě zapomenout na dvě kratičké básně, které tam děvčata přednesla. Všichni byli odměněni velkým potleskem od pořadatelů, jako poděkování dostali dárečky ve formě Kindr vajíček.        

Po vystoupení dětí a krátké přestávce nás pozvala hudba Vonička na parket a vyhrávala nám moc pěkně až do konce. Mezitím následovala sóla pro jubilanty, seznámení s výsledky „Miss důchodkyně“ a dekorování výherkyň. Zvítězila paní Anna Minaříková, druhá byla paní Jana Závorková a třetí paní Božena Valnohová. Všem třem jsme blahopřáli. Vonička nás překvapila s novým  repertoárem.

Nálada byla po celý večer skvělá. Všichni jsme ve 22.00  hodin  spokojeně odcházeli k domovům.

Ludmila Palečková

Fotografie z akce najdete zde.