Den matek a otců 2017

20.05.2017 16:00

V sobotu 20.5.2017 Spolek KD-l Opatovice tanečním posezením za doprovodu naší oblíbené Voničky V-Band pěkně oslavil svátek ,,Den otců a matek".

Obávali jsme se malé účasti, ale k našemu překvapení nakonec do pěkně vyzdobeného sálu KD Opatovice přišlo více, jak sto lidí. Každý z přítomných dostal u vchodu do sálu malou pozornost v podobě papírové panenky se srdíčkem z lásky. Všem se tato malá, pracná pozornost líbila.

Úderem 16:00 hodiny se linuly sálem krásné tóny hudby a taneční parket se začal zaplňovat tanečníky. Program sobotního pozdního odpoledne byl pestrý a veselý. Část programu připravená pro jubilanty narozené v měsíci dubnu a květnu byla věnována panu Jiřímu Bednáři k jeho pětaosmdesátinám. Měli jsme pro něho připravené pěkné, úsměvné vystoupení předvedené několika členkami, členy klubu, se kterým jsme udělali jubilantovi obrovskou radost a dojali ho až k slzám. Ke konci scénky mu byla přednesená, pro něho složená básnička, která měla být zhudebněna. To se však nepodařilo.

Následovala písnička, složený text jsme mu všichni zazpívali za doprovodu voničky na melodii písně ,,Ten chlumecký zámek,,. Přikládáme texty a můžete si doma i zazpívat.

Po ukončení scénky se opět tancovalo a přálo ostatním jubilantům. Trošičku unaveni si všichni rádi zasedli ke svým stolům a s chutí povečeřeli.

S pěkným tanečním vystoupením na moderní hudbu přítomné po večeři opět, jako vždy překvapila taneční skupina spolku KD-I Opatovice. Přítomným se tanec líbil a odměnili ho zaslouženým potleskem.

Losy připravené pro bohatou tombolu byly v mžiku vyprodány. Výherci byli spokojeni a ti, co nevyhráli, věří, že se na ně štěstí usměje příště. Akce se nám vydařila, přiložené fotky z této akce nám dají určitě zapravdu. Pokud si myslíte, že tomu tak není, přijďte se podívat na další naše posezení, kterým bude Vařečková, a budete se moci přesvědčit, že se senioři umí skvěle bavit.

Vám všem pěknou dovolenou a dětem krásné prázdniny.

Ludmila Palečková

Fotografie z akce naleznete zde.